Att vara flickvän Del II

Din pojkvän ser gärna att du är hans lilla piga och vanligt är därför att ditt temperament börjar stiga.

Allt handlar om att upprätthålla en viss balans, du ska till exempel undvika att vara en störande svans.

Du måste även vara en rolig tjej som har en roligare hobby än att bugga, du bör låta din kille festa och inte vara hans förföljande skugga.

 

Var alltid ärlig mot din älskade och håll honom hårt, annars garanterar jag att du får det svårt.

Du måste kunna vara avslappnad och härlig men även seriös och är du tråkig i sängen hittar han sig snabbt en annan tös.

Du måste vara jordnära, sensuell och inte korkad som en gös, alltså hellre ett geni i bur än en idiot som går lös.

En fördel är att du har snygg kropp och ett leende av guld, du ska inte ha legat med hela staden utan vara närmare oskuld.

 

 

Även om det är svårt ibland måste du passa din pojkvän perfekt i smaken, du får uppmuntra han ofta genom att visa dig naken.

Att vara flickvän är en uppgift som är långt ifrån lätt, konkurrensen är stor då urvalet är brett.

Var stolt och stark men inte för envis, skicka honom långt åt helvete om han bettet sig som en gris.

 

Se till att inte ha omöjliga, omänskliga krav. Tänk på att han är precis som du fast med en gyllene stav.

Var glad med ditt förhållande och påminn honom att du är nöjd, men är något fel ska du inte ljuga om att allt är frid och fröjd.

Tänk på allt du gör som om du skulle vända på steken, tänk om din pojkvän skulle göra likadant och om du då vore delaktig i leken.

Gör allt för din kille och älska honom även om han inte äger världens snyggaste bil, kämpa för ett förhållande med hög klass, förtroende och stil.

 


Att vara flickvän del I

Som flickvän är det viktigt att du verkar intresserad men ändå spelar svår, du ska vara helt rakad i armhålor, underliv och lår.

Du skall icke med din pojkvän bråka och du skall vara mer pålitlig än en kråka.

Viktigt är alltså att vara ärlig och tuff men även att du äger en renrakad muff.

Positivt är om du är avslappnad och lugn och står stadigt vid din ugn.

 

Längre fram i livet bör du vara mästare på att passa barn och när din pojkvän vill gå till sängs skall du vara först till kvarn.

Precis som din pojkvän bör du vara rolig, charmig och ha glimten i ögat, du bör inte vara känd för att mest i staden ha krögat.

Andra killar ska kunna säga att din pojkvän gjort ett riktigt kap, du ska bete dig som en tjej med klass och inte som bottenskrap.

 

Du ska vara en tuff tjej med mycket attityd, se till att visa vart du står men vik dig även ibland och lyd.

Du kan alltså inte alltid ha rätt trots att du är kvinna, inser du inte detta kommer du aldrig kärlek att finna.

Kroppsdelen som är viktigast att du håller i trim är självklart häcken, misslyckas du här kommer din pojkvän se ut som ett frågetecken.

 

Du ska se fram emot att umgås och inte vara tråkig. Du ska vara snäll, gullig och inte bråkig.

Du skall trivas med lugna myskvällar och undvika att vara alltför kräsen, du ska vara samarbetsvillig i sängen och gärna föra väsen.

Din pojkvän ska vara den enda för dig och du bör ej tänka på flera, du ska inte vara kall och dryg, utan känslor leverera.


Valborg- Meningsfullt eller Meningslöst?

Detta datum firar man att den kalla vintern har övergått till sveriges skitzofreniska vår och man firar även att landets kändaste dyslektiker fyller år.

Förr i tiden brände man de tänkbara häxorna på bål och på morgonen blir man väckt av marinkårens musik som inget öra tål.

Cirkusmusik efter en sömnlös natt är något som får mig att knäsvag falla, de som är lyckligast av musiken är nog de som under gårdagen sänkte några kalla.

 

Perfekt såhär när man får chansen att vara ledig och skallen bankar, jag tackar för evigt vår överbetalda kung som påminde mig om att till honom dedikera mina tankar.

Undrar om konungen också blir väckt av denna vackra stämma eller om han sov på stripklubb där han känner sig som hemma.

En annan grej man gör är att protestera för högre löner, vilket aldrig blir av. Trots en årlig protest förblir du statens slav.

 

I utbyte mot en godis påse sjunger barn vackra visor vid eldens låga, vissa ser det som ljuvligt medan andra som en plåga.

Jag kan erkänna, jag har själv för denna godispåse sjungit, men då var jag tjock och hade inte en meter i onödan sprungit.

 

Typiskt unga är att under valborg dricka i nästan ett dygn, detta slutar med att en högre procent får sy stygn.

Inom Sverige är ett populärt resmål parken i Lund, hit kommer man för att knöla ihop sig som zigenare och inte sova en blund.

Detta är nog roligt tills man finner total panik efter en stund, det är ungefär samma känsla som när man upptäckte att jorden var rund.

 

Det bästa firandet enligt många är med kära och god mat, andra älskar parkenupplevelsen med öl från fat.

Jag själv trivdes med en nykter dag ute i naturen, det var total avslappning efter att ha suttit fängselburen.

Jag hoppas ni alla haft en trevlig och givande valborg hur ni än valt att fira, vissa gillar som sagt att avnjuta sin ledighet medan andra vill slira.

Detta bevisar att vi ständigt står inför beslut och inte alla är lätta, jag trycker inte ner någon eller säger vad som är det rätta.

 


RSS 2.0